OPS, OPS! KEJAP, NANTI DULU!

Saya Nak Bantu Anda Supaya SHORTCUT HASILKAN
KOMISYEN Setiap Kali Sertai Cabaran Affiliate..

Melalui..

RAKAMAN ONLINE GROUP COACHING
CASE STUDY HERO AFFILIATE

Melalui Rakaman Online Group Coaching ini saya terangkan dan ajar exactly secara DETAIL apa yang saya buat sewaktu bertarung mempromosikan produk affiliate Tuan Ammar Zahar hingga menjadi salah seorang Top Affiliate (Top 3 & Top 5) dan hasilkan komisyen RM2.7k - RM3.6k.
Rakaman Video Online Group Coaching Sesi 1
(1 September 2016 yang lalu) :
1 jam 42 minit 13 saat.
Rakaman Video Online Group Coaching Sesi
(2 September 2016 yang lalu) :
1 jam minit saat.

Apa KELEBIHAN Yang Anda Dapat Melalui Rakaman Online Group Coaching Ini?

[+] Saya terangkan di belakang tabir step by step apa yang saya buat bermula dari peringkat sebelum promosi, ketika promosi, lanjutan promosi dan selepas promosi.
[+] Struktur ayat promosi MENYENGAT dan buatkan prospek rasa menyesal kalau tak dapatkan dari link affiliate saya - yang saya gunakan untuk sepanjang cabaran affiliate berjalan. (Saya berikan juga copy semua ayat email promosi sebenar yang saya hasilkan dan gunakan sepanjang cabaran affiliate tersebut)
[+] Saya ajarkan dan TUNJUKKAN segala aspek teknikal yang terlibat yang anda perlu tahu dan master untuk menjalankan strategi yang saya gunakan sekaligus lakar nama dalam senarai top affiliate.
[+] Strategi dan elemen yang saya gunakan hingga boleh hit 20 sales dalam masa 7 hari, berentap dengan beberapa OTAI Legend IM Malaysia yang lain. (Walaupun saya start lewat 1 hari sebenarnya)

RM150 SAHAJA

HANYA TAMBAH RM50 DARI HARGA HERO AFFILIATE
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Seperti yang saya beritahu anda di atas tadi, baru-baru ni saya join cabaran affiliate yang dianjurkan oleh Tuan Ammar Zahar yang mempromosikan software terbaru beliau iaitu software AutoPM.

Untuk pengetahuan anda saya berjaya menjadi Top 3 affiliate yang berjaya hit target 20 sales dalam 7 hari dan membawa pulang hadiah Honor Band Z1 Smartwatch. Ketika itu komisyen saya RM2714 seperti yang saya tunjukkan sebelum ini.

Saya tak stop kat situ sahaja. Sekarang komisyen saya dah naik hingga RM3654! Dan keep growing..

Segala teknik samada secara teori dan teknikal yang saya gunakan sewaktu saya sertai cabaran affiliate ini, saya terangkan dan ajarkan kepada anda melalui Rakaman Online Group Coaching ini.

Pelaburan ilmu yang anda perlu keluarkan untuk dapatkan Hero Affiliate dan Rakaman Online Group Coaching ini ialah:

RM150 SAHAJA

HANYA TAMBAH RM50 DARI HARGA HERO AFFILIATE
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

WARNING! HARGA INI TAK AKAN KEKAL LAMA!!
BILA-BILA MASA SAHAJA AKAN DINAIKKAN!

DAPATKAN SEKARANG!

.

Takpe, terima kasih Affiq, saya nak jimat RM50 & SANGGUP TAK TAHU SECRET & SHORTCUT untuk berjaya dalam affiliate ni. Saya hanya nak dapatkan Hero Affiliate sahaja.